Välkommen!

Här kan du fråga, diskutera, tipsa, få svar m.m. bara det gäller plåt!

Förfalsad DF by TEO-animation

6 tankar kring ”Välkommen!

 1. Tack! Vi här uppe i Norden har svårt att få övriga i Europa förstå att vi har fyra (4) årstider som påverkar tätheten på tak och fasader.

 2. Hej!
  Vilken super intressant hemsida har du. Jag skulle lada ner ”puts och plåt rätt från början”, men jag såg av en sammanträffande en av dina sidor där du visar fel och rätt sockelbeslag då blev jag tagen. Tack för att du har så bra info på din sida jag kommer att titta på den och lära mig mer.
  Tusen tack för att du delar så fina bilder sådana tips är så lärorika.
  Claudia

 3. Hej jag heter liam och söker ett jobb som plåtslagare skulle ni kunna hjälpa mig? tack i förhand.

  1. Hej Liam, kanske inte rätt forum! Men du, tag kontakt med ett plåtslageri på din ort. Har du utbildning som plåtslagare är det nog inga problem och vill du utbilda dig kan säkert plåtslageriet ge tips om utbildningsvägar.

  1. Eaves Flashing, där Eaves står för takfot och Flashing för fogbeslag. Jag har hittat det i en handbok från Rheinzink och egentligen tycker jag det betyder Takfotbeslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *